Vandaag mogen wij binnenkijken bij het super mooie interieur van Amber. Ik volg al haar al vanaf het begin. Dit kwam door haar geweldige Ixxi aan de muur van Cara Delevingne. Wat een geweldige eyecather, net zoals haar hele huis.

Willen jullie Amber en haar huis ook beter leren kennen? Lees dan gauw verder!

Vertel, wie ben je?
Hoi, ik ben Amber en ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes in een dorpje onder de rook van Rotterdam. En wij wonen in dit huis hier met veel plezier.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en besteed ik veel tijd aan mijn kindjes uiteraard. Mijn grootste hobby is mijn huis en dan vooral het interieur, hier wordt dagelijks wel wat in geschoven of wat nieuws neergezet.

Hoe is jouw interieur tot stand gekomen?
Sinds ik op Instagram zit moet ik zeggen dat de pakketjes van de woonwinkels wel wekelijks worden bezorgd haha. Eigenlijk heb ik altijd een grote liefde gehad voor interieur. Ik ben begonnen met een heel landelijk huis en veel riet. En overal van die stickers opgeplakt met toilet, keys, bedroom. Daar hoorde natuurlijk ook van die bordjes bij met ‘Home is where the heart is’, je kent het wel. Het leek op een bepaald moment wel op een poppenhuis. Elke week naar de Intratuin om goodies te scoren van Rivièra Maison.
Toen ineens was ik er helemaal klaar mee. In de woonbladen zag ik de Scandinavische stijl en ik was meteen verkocht. Ik heb mijn halve inboedel via Marktplaats verkocht en ben eigenlijk weer opnieuw begonnen. Lichte kleuren, veel hout, wit maar ik houd ook ontzettend van posters en gelukkig kan je daar veel mee afwisselen. Op Instagram zie ik ontzettend veel leuke stijlen voorbij komen, daar haal ik heel veel inspiratie uit. Soms een beetje teveel inspiratie want dan krijg ik meteen zin om de boel weer om te gooien. Mijn vriend is het al gewend dat alle spullen in huis al een keer zijn verplaatst. Hij vindt het allemaal wel prima. Ach, een dag niet geschoven is een dag niet geleefd zal ik maar zeggen.


Ben je erg actief op Instagram?
Ik zit al een paar jaar op Instagram en ik vind het hartstikke leuk. Ik moet wel zeggen dat ik er vroeger veel meer tijd aan besteedde dan nu. Komt ook door tijdgebrek en doordat algoritme op Instagram, daardoor zie ik heel veel foto’s niet of heel laat voorbijkomen.

Heb je weleens een interieur blunder of miskoop gehad?
Ik heb nog nooit echt een miskoop gehad maar bij mij op zolder staan nog wel 3 salontafels en 6 verschillende stoelen 🙂 Dit is goed voor de afwisseling zal ik maar zeggen.


Willen jullie hier blijven wonen of toch nog eens verhuizen?
We zijn heel blij met ons huis en interieur, maar toch zouden we wel ooit willen verhuizen. Ooit, echt wanneer de kinderen later groot zijn.

Wat betreft je huis, heb je nog dromen en/of wensen?
Op mijn verlanglijst staat nog een heleboel, een nieuwe keuken, de zolder moet worden aangepakt, net als de tuin, En we willen een houtkachel, zo kan ik nog wel even doorgaan.


Zijn er trends waar je niet aan kunt wennen of jij juist niet aan mee doet?
Aan welke trend kan ik niet wennen? Hmm, geen idee eigenlijk.. die macramé hangers heb ik eigenlijk nooit echt geweldig gevonden, verder zou ik het eigenlijk niet weten.

Wat is je favoriete woonwinkel?
Mijn favoriete woonwinkel is de Loods 5.


Waarmee maak jij je foto’s?
Mijn foto’s maak ik altijd met mijn mobiel, een iPhone.

Heb je huisdieren?
Ja ik heb huisdieren, 2 katjes hebben we.

Wie volg jij met plezier op Instagram?
Ik volg best een hoop mensen op Instagram en deze volg ik met plezier, maar ik moet zeggen dat er niet een specifiek er uitspringt.

Wie zie jij graag in de volgende binnenkijker?
In de volgende binnenkijker zou ik graag Esther Delsink willen zien. Ik volg haar al lang en ik vind haar huis echt super!

Wil jij Amber ook volgen of wil je meer van haar interieur zien? Kijk dan eens op haar Instagram.