Vandaag mogen we binnenkijken bij het prachtige, lichte huis van Ingrid. Een licht huis, en een combinatie van wit en stoere zwarte items. Ingrid verteld graag meer over haar interieur.

Ingrid, vertel eens wie je bent?
Hoihoi! Mijn naam is Ingrid Regnerus, ik ben 23 jaar oud en ik woon in het hoogste puntje van Nederland, namelijk in Friesland. Sinds 2014 breng ik zo’n 20 uren per week door bij de Action. ERG leuk om daar te werken, ik denk dat ik hier maar gewoon tot mijn pensioen ga blijven.


Woon je momenteel alleen of samen?
In september 2016 heb ik samen met mijn vriend, Michel, een vrijstaand huis gekocht. Na 2 maanden geklust te hebben zijn we er eind Oktober in gaan wonen. Voordat wij dit huis kochten had ik echt niets met interieur. Ik keek ook nooit op Pinterest of Instagram. En wanneer  ik eens mee moest met mijn ouders  naar een woonboulevard, ooh bah, ik vond het verschrikkelijk! Totdat wij zelf meubels moesten gaan uitzoeken.

Hoe heb je voor dit huis inspiratie op gedaan?
Ik besloot mij aan te melden op Pinterest voor wat inspiratie, en echt, ik keek er bijna dag én nacht op (én nog steeds). Het eerste wat ik ‘s ochtends deed, en het laatste voordat ik ging slapen. En jeeeetje, wat veel keus was er.. Ik kwam er al snel achter dat ik een licht interieur mooi vond, gewoon wit, niks meer en niks minder. En tot op de dag van vandaag hou ik van een licht interieur. Wit in combinatie met zwart en grijs, en hier en daar een plantje,  dát is mijn ding!

En waar ben je nu het meest trots op?
Mijn grootste ‘pronkstuk’ in huis is de schuifdeur. Het ziet er prachtig uit en het is ook nog eens erg handig,  ons rommelhok zit er namelijk achter. Toen wij dit huis kochten was dit een raar hokje waar wij echt geen raad mee wisten, totdat ik op Pinterest dit fantastische idee tegenkwam om er een schuifdeur in te maken. Even een Whatsapp berichtje naar mijn vader met een foto, en zo gezegd, zo gedaan. Een week later kwam hij met de deur en de rails aan. En ik was opslag verliefd op deze deur, en nog steeds!


Natuurlijk stelde ik meer vragen aan Ingrid om haar nóg beter te leren kennen:

Wil je hier blijven wonen of toch ooit nog eens verhuizen?
Ik zou hier heel graag blijven wonen. We hebben een prachtig huis met boven rechte muren, ideaal,want er zit zoveel meer ruimte in dan met schuine muren. We hebben al vele ideeën om te gaan verbouwen!
We hebben nu de badkamer beneden en deze zouden we graag boven willen hebben. Ook willen we graag open slaande deuren naar onze tuin, dit kan dus nu niet omdat de badkamer in de weg zit, dus wie weet, misschien ooit…..

Aan welke trend kan jij maar niet wennen?
Kleurtjes.. Elk seizoen is er weer een andere kleur hip. En als ik dit zie bij andere mensen op Instagram vind ik het prachtig! Vervolgens besluit ik zelf naar de winkel te rijden, deze kleur te kopen en het ziet er NIET uit! Dus binnen een uur sta ik vaak weer in de winkel om het terug te brengen.Instagram of Pinterest of woonmagazines?
Ik ben gek op Instagram.  Lekker in mijn hangstoel rondscrollen en binnenkijken bij andere mensen en ideeën op doen! Elke dag kijk ik op Instagram, en ik kan denk ik wel zeggen dat ik er lichtelijk verslaafd aan ben. Maar ook koop ik elke maand de nieuwe VT Wonen, en lig ik lekker lang uit met een bak koffie op de bank. Je mag me dan ook écht niet storen!

Heb je huisdieren?
Sinds een half jaartje heb ik een kat, genaamd Bo! Deze zie je ook vaak voorbij komen op mijn Instagram. Een super lieve grijze kat,met hier een daar een vlekje bruin. Van mijn vriend mochten we nooit een kat, maar na heel veel zeuren heb ik mijn zin gekregen.Nu kunnen we er niet meer zonder. Het is zo gezellig! Er wacht namelijk altijd iemand op je als je thuis komt, er is altijd iemand bij je, én er loopt altijd iemand voor je voeten, haha.

Wat is je grootste miskoop geweest?
Mijn grootste miskoop, dat zijn er veeeel.. Namelijk al die kleine decoratie dingen die je in de winkel super leuk vind, maar als je eenmaal thuis bent geen idee waar je het kwijt moet. En dus vervolgens ergens in de kast beland.

Heb je ooit een blunder gehad door bijvoorbeeld een verkeerde kleur te kiezen of meubelstuk?
JAAA! Mijn vader heeft onze meubels zelf gemaakt, de eettafel, het bankje bij de eettafel, de salontafel en de schuifdeur. Dit heeft hij gemaakt van steigerhout en vervolgens heeft hij dit in de grey wash gezet. Ik baal er nog tot op de dag van vandaag van, dat ik hiervoor niet de white wash heb gekozen! Maar als ik het hier over heb met mijn vriend, verklaart hij mij voor gek en vindt dat ik niet zo mag zeuren en maar eens blij moet zijn met de spullen die ik heb… OEPS!

Meer zien van het prachtige interieur van Ingrid? Volg haar dan op Instagram!