Onlangs heeft het horloge merk Daniel Wellington weer een nieuwe horloge uitgebracht. In samenwerking met Daniel Wellington mocht ik deze testen en hier een eerlijke review over schrijven.

Begin mei brachten ze een nieuwe lijn uit, genaamd Roselyn & Bayswater. In de combibox zit het prachtige uur werk van ze, samen met twee kleuren bandjes.
De Roselyn variant heeft een strap in de kleur bordeaux rood. Het uur werk in te verkrijgen in het wit en zwart. Alles is afgewerkt met rosé goud.

De Bayswater variant is er in het blauw. Deze vind ik persoonlijk zelf het mooiste van de twee. In combinatie met het zwarte uurwerk vind ik deze erg sjiek staan.


De horloge is van lichtgewicht en te verkrijgen in een 36mm en 40mm variant. Ook kun je kiezen of je rosé goud wil, of liever zilver.

Het leuke van deze horloge is dat je ook nog losse horlogebandjes erbij kunt bestellen, in een andere kleur of ander materiaal.


En ik mag jullie een kortingscode van 20% geven. Gebruik code: DWJOYCE op www.danielwellington.com, of bekijk alle horloges in de DWstore, Runstraat 5 te Amsterdam.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce

( * Deze blog is in samenwerking met Daniel Wellington, in ruil voor een eerlijke product review ).