Nieuwe shops ontdekken, dat willen we toch allemaal? Via Instagram leerde ik de webshop van eLiving kennen. Ik zag alle mooie plaatjes al van hun Instagram dus ik werd nieuwsgierig naar meer.

Ik kende ze nog niet, wat best jammer is want ze hebben een geweldige offline shop en een online webshop.
De winkel van eLiving bevindt zich op de woonboulevard in Utrecht. Met meer dan 3000 m2 aan woonitems, genoeg keuze dus. Je kunt er producten van deelnemende webshops in werkelijkheid ervaren, zien, voelen en uitproberen, maar ook direct kopen en meenemen! Ze zijn 7 dagen per week geopend, op hun site lees je de openingstijden.

Aangezien Utrecht voor mij net niet op de hoek zit, ging ik voor de webshop. Op de website van eLiving vindt je meerdere categorieën aan producten, en je kunt per merk selecteren.
Ze verkopen o.a producten van de merken:
– Zuiver
– vt wonen
– House Doctor
– Kick Collection
– Dutch Bone

En nog meer merken… Genoeg keus dus!

Op hun webshop was de keus enorm dus toen ik ging shoppen zat m’n winkelmandje al bomvol met mooie items. Ik koos o.a voor deze mooie ladder ‘Harry’. Ik hou van hout maar ook van zwart, dus dit past helemaal in mijn huis. Het robuuste teakhout oogt ook stoer. Super leuk om er nog eens iets aan te hangen, zoals een planten hanger of een mooi plaid. Of voor op je badkamer als handdoeken drager.


En ik koos voor deze gave kandelaar van Dutchbone zoals je ziet op de lockerkast. Het groene edelsteen is een echte eyecatcher en die kleur past helemaal in mijn interieur. En het mooie is wanneer je het waxinelichtje aanhebt, weerkaatst de kleuren van het groene edelsteen op je muur. Dit geeft een heel mooi effect, en de kleuren van het edelsteen komen zo nog beter tot zijn recht.


Bij eLiving staat de levertijd tevens aangegeven bij de producten dus kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Verzenden doen ze gratis vanaf € 99,=. En het is ook, indien je in de buurt van Utrecht woont, mogelijk om het in de webshop te bestellen en af te halen in Utrecht.

Én ze plaatsen ook nog leuke blogs op hun website met trends of nieuwe producten. Genoeg te zien én te lezen dus.

Ken jij eLiving al? Zoniet, neem dan gauw eens een kijkje op hun website, of op hun inspirerende Instagram.

( Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met eLiving ).

De winkel van eLiving zit gevestigd op:
Zeelantlaan 41, 3526 AK Utrecht