Voor de mensen die mij al volgen op Instagram, jullie hebben vast wel gezien dat ik een trouwe liefhebber was van een wit interieur. Voor de mensen die het nog niet wisten, ik heb sinds kort dus kleur in mijn huis heb. Voor mijn doen een hele grote stap. Maar voorheen had ik 0.0 kleur in huis. Alles moest wit zijn, en als iets kleur had dan keek ik of ik er geen DIY-projectje van kon maken zodat het met een potje verf toch weer wit kon worden.

Maar met de winter in aantocht merkte ik dat ik het kil vond en koud vond ogen. Een overload aan kussens en plaids haalde het kille ook niet uit mijn woonkamer. Na avonden zoeken naar inspiratie en welke kleur wél bij mij zou passen, kwam ik bij een kleur uit. En het moest GROEN worden. Die stap heb ik inmiddels gemaakt en ik vertel binnenkort en een andere blog hoe ik op deze kleur ben gekomen.

Terug naar de basis
Maar voor nu neem ik jullie graag nog even mee naar mijn witte steriele foto’s. En toch blijf ik het mooi en rustig vinden, en erg fris. Ook als ik andere witte interieurs zie, blijf ik het mooi vinden. Dat zul dus wel de basis blijven voor mij, maar voor nu in de winter mis ik de warmte.

Hieronder zien jullie nog wat foto’s van mijn wit / grijze interieur. Mocht je meer willen zien, scroll dan gerust eens door mijn Instagram. Wanneer je lang genoeg terug scrollt, zie je de witte plaatjes vanzelf weer voorbij komen 🙂

En misschien wanneer het weer zomer wordt, wil ik wel weer het witte terug. Vooral met de zon in huis vond ik het altijd erg mooi. Paar groene accessoires eruit en weer witte kussens erin. Hoe veranderlijk kan een mens zijn… ( Ofja, vooral ík ben veranderlijk en kan elke maand totaal iets anders weer mooi vinden, dat zorgt weer voor frustratie bij mijn vriend haha.. )


Tuin
Ook de witte details en lijnen van binnen, trok ik ook door naar buiten. Witte stoeltjes en kussentjes op de loungeset. Vind het erg fris staan. De spulletjes gaan voor de winter weer naar binnen dus kan ik de hele winter nadenken of het witte terug gaat komen in de tuin, of toch meer planten dus groen erin. We gaan het zien… Binnenkort zal ik een blog schrijven van onze tuinrenovatie van afgelopen jaar. Hier alvast een sneak peek 🙂

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Blijf mijn site in de gaten houden voor binnenkort meer…

En ik zal het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce

Wil je meer van mijn foto’s zien? Ga dan naar: www.instagram.com/joyce_wiggers