Iedereen kent natuurlijk het merk Fatboy. Van de zitzakken, verlichting of van de mooie poefjes. Ik mocht in samenwerking met Fatboy de poef ‘Point Stonewashed’ uitproberen. Graag laat ik jullie ook kennismaken met deze geweldige poef, omdat die niet alleen comfortabel is, maar ook multi functioneel is in gebruik.


Zelf vind ik poefjes altijd super handig in huis, ook omdat dit functioneel is. Wij hebben niet een super grote woonkamer dus wanneer er onverwachts bezoek komt, pak je de poef erbij en je creëert meteen een extra zitplek. Het voordeel van de Point is dat deze van licht gewicht is, dus makkelijk te verplaatsen. En door de stevige vulling past de poef zich aan je lichaam aan. Dus hoe je er ook op zit, het zit altijd goed en comfortabel.

Multifunctioneel.
De Point wordt gemaakt in 2 stoffen, in Point Nylon en Point Stonewashed (katoen). Zelf heb ik gekozen voor Point Stonewashed, 100% luxueus katoen. Ik vond dit zelf in combinatie met onze stoffen bank een warm effect geven. De poef is ook ideaal als voetenbankje, of wanneer mijn vriend gaat gamen voor de tv. Ook voor kinderen is dit een ideale poef, met een hoogte waar ze makkelijk op kunnen kruipen. En wij gebruiken het ook weleens, met een dienblad erop, als bijzettafel. Je kunt er dus van alles mee doen, hoe handig?! En mocht er eens een vlekje op komen, met lauw warm water is het zo weer schoon!


Ik koos voor de kleur Zilvergrijs, ook omdat dit mooi matcht met de kleur van onze bank. Ook zijn ze leverbaar in meerdere kleuren, dus voor ieder wat wils. Je ziet op de foto’s dat ondanks er op is gezeten, de poef meteen weer terug gaat in z’n originele vorm. En zelfs Flubber is er gek op en pakt graag haar plaats in op deze heerlijke poef, zelfs de hond weet wat comfort is inmiddels…

En wat vind jij van deze poef?

* Deze blog is gemaakt in samenwerking met Fatboy.