Posters die net anders zijn dan anders, wie wil dat nou niet? Veel posters zien we vaak keer op keer terug komen in verschillende interieurs, maar de posters van ViSSEVASSE zijn nét even anders.
Ook ik werd getriggerd door de mooie, diverse posters van ze welke beschikbaar zijn in verschillende thema’s en doelgroepen. Graag vertel ik je hier meer over.
Wie is ViSSEVASSE en wat betekend het eigenlijk?
Vissevasse is een webshop dat gevestigd zit in Kopenhagen, Denemarken. De naam Vissevasse is Deens voor ‘Strijkstokjes’, wat het woordenboek definieert als onzin. Oftewel, trek je schouders op en ‘doe maar gewoon, – het komt allemaal wel goed’.

De Deense webshop verzend hun posters wereldwijd en kunnen binnen 2 tot 5 werkdagen leveren. Ze werken samen met diverse fotografen, zodat steeds een andere collectie beschikbaar wordt en ze een divers aanbod kunnen leveren. Onlangs hebben ze samengewerkt met fotograaf Vee Speers, een prachtige Botanische collectie met een moderne twist. Zachte tinten en portretten zijn hierin het middelpunt, waarin realiteit en fantasie centraal staan.

Hieronder een kleine impressie van de collectie van Vee Speer, of klik hier om direct naar haar posters te gaan.

 

Wat voor producten maken ze allemaal?
Vissevasse maakt naast posters ook gift cards, agenda’s, notebooks, kalenders en kerstkaartjes. Heel divers allemaal, maar wel in het jasje van wat Vissevasse uitstraalt. Ook maken ze posters van grote steden, zoals Amsterdam, New York, Parijs en London.

Namens Vissevasse mocht ik twee posters uitkiezen die goed bij mijn interieur zou passen. Omdat het toch best moeilijk kiezen was in het grote assortiment, heb ik uiteindelijk gekozen voor de poster ‘Racing Bicycle’ in de maat 50 x 70 cm. Deze heeft inmiddels een mooi plekje gekregen naast onze lockerkast. Ik vind de kleur groen weer mooi terug komen in de rest van mijn interieur, en vond het een stoer plaatje.

 

De andere poster ‘Wining and Dining’ kreeg ik ook toegestuurd in de maat 50 x 70cm. Een poster die erg van toepassing is voor in de keuken, en de groene poster matcht mooi bij de houten keukenkastjes

Ben jij nu ook zo benieuwd geworden naar de producten van ViSSEVASSE? Neem eens een kijkje op hun Instagram @Vissevasse, of op hun website: www.vissevasse.com, waar ook maandelijks een shoptegoed van € 150,= wordt weggegeven!

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer!

Liefs, Joyce

Sponsored by: www.vissevasse.com