Het is weer bijna Kerst en natuurlijk hoort daar ook een gezellige kersttafel bij.  Met zulke dagen mag een extra mooie gedekte tafel natuurlijk helemaal. Hou je het simpel, minimalistisch of ga je helemaal uitpakken zodat er geen leeg plekje meer over is op tafel? Ik laat je zien hoe mijn decoratie eruit gaat zien dit jaar.


De kleur die voor mijn kersttafel centraal staat is goud. Dat is een kleur die tevens terug komt in mijn interieur maar met kerst ook extra chique staat.

Ik kocht een rol inpakpapier bij de Aldi ( á € 1,79 ) die ik als tafelloper wou gaan gebruiken. Het papier was te breed dus ik heb deze door midden geknipt voor een smalle tafelloper. Eigenlijk heb je hiermee al een simpele basis.


De borden die ik gebruik zijn van Japana.uk Een mooi groot wit porseleinen bord met een ‘touch of gold’. Ieder bord hiervan wordt tevens met de hand gemaakt dus elk bord is anders en uniek.


Een groot wijnglas erbij, en een glas voor het water. En zoals je ziet ook met een gouden randje. Deze kocht ik bij de Kwantum voor € 3,= per stuk.Het zwarte bestek had ik tevens ook al, deze set kocht ik ook bij de Wehkamp. Tegenwoordig heb je ook zwart en goud bestek bij de Kwantum, en zag zelfs van de week al gouden bestek bij de Action!Op het bord heb ik een grijs server gelegd met een takje eucalyptus. Hier omheen heb ik een gouden lint gebonden. Dit staat toch super leuk zo?!
Natuurlijk horen hier ook kaarsjes bij. Gouden kaarsen houders erbij en het sfeertje is compleet. En nog genoeg ruimte op tafel om eten e.d kwijt te kunnen.

Is het niet een gezellig geheel? Ik ben benieuwd naar jullie kersttafel.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce

( * Spullen op de tafel zijn privé eigendom. De borden zijn gesponsord door Japana.uk )