Graag vertel ik jullie over het mooie interieur & lifestyle merk uit Amsterdam. En dan heb ik het over KAAT Amsterdam. Een geweldige webshop met prachtige sierkussens, plaids en spreien. Ken jij ze al?

Dit jonge merk maakt prachtige items, geïnspireerd door reizen rond de wereld en het ontmoeten van nieuwe mensen en culturen. Met als uiteindelijk doel het creëren van unieke items voor in huis. Daardoor maken ze prachtige sierkussens, plaids en spreien. KAAT Amsterdam brengt daardoor werelddelen zoals Afrika, Azië, Amerika, Europa én zelfs de Noordpool tot leven. Dit vertaald zich naar de meest bijzondere prints en stoffen. En zo krijgen we toch de wereld dichterbij, of zelfs in huis.

Webshop.
Ook ik ben fan van hun webshop, want zoals velen van jullie weten ben ik gék op kussens. M’n hele bank ligt er vol mee, en ik vind het heerlijk om erin te duiken na een dag werken, of op een lazy sunday. Dus het is wel logisch dat ik lovend ben hierover. De webshop heeft een groot assortiment, en vooral de zoek functie vond ik fijn. Je kunt er selecteren op kleur, model en prijs. Dus weet je wat je wil, klik het aan en alle opties worden al voor je uitgezocht. Maar scrollen door alles is natuurlijk ook een feestje. En wist je dat ze een eigen ontwerpstudio hebben en alles zelf maken en bedenken? En hun producten zijn ook te vinden in diverse (online) woonwinkels.

Ik heb zelf 2 kussens uit hun webshop mogen kiezen, kussen RAW en het kussentje Vercors in het grijs. Ik ben zelf helemaal fan van het RAW kussen. Het is van stof maar het oogt alsof het een oud leren kussen is, met alle  details alsof het leer al jaren mee gaat. Vooral de afwerking vond ik mooi. Want hoe leuk is de ritssluiting met dit Amsterdamse Herenhuisje?


Winactie
Om jullie kennis te laten maken met dit mooie merk, mag ik daarom een kussen weggeven. En wel het RAW kussen van KAAT Amsterdam.

Wat moet je doen om kans te maken op dit kussen?
1: Volg mij en @kaatamsterdam op Instagram.
2: Deel deze foto op je tijdlijn met #kussentjevanjoycewiggers
3: Tag 2 mensen die ook dit kussentje willen winnen.

De winnaar wordt bekend gemaakt op Woensdag 13 December 2017.

Doe jij al mee met de winactie?

* Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door KAAT Amsterdam.