Wie wil dat nou niet? Wanneer je bezoek krijgt en je hebt je tafel mooi gedekt, het afstylen met mooi servies? Want alles lijkt mooier wanneer dit er ook goed uitziet. En drinkt je koffie niet een stuk lekkerder wanneer dit in een mooie mok zit? Nou bij mij wel..

Bij ons in de Achterhoek wordt er vaak gezegd ‘ het oog wil ook wat ‘, maar het is écht zo..
Nu met de feestdagen in aantocht en we binnenkort allemaal weer aan ons ‘verplichte’ kerst diner zitten, kunnen we langzaam onze ogen laten vallen op dit mooie servies van HK Living en Serax.

 

Allebei gave merken, en items met een verhaal. Wat ik bij beide merken mooi vind, is dat alles handgemaakt is en zo geen enkele item exact hetzelfde is. Hierdoor kan de kleur iets afwijken, of kan elk spikkeltje op een andere plek zitten. En dat zie je ook terug in het servies, de echte ambacht.

De eclectische aardewerken lijnen kenmerken zich door details, imperfecties en eigenaardigheden, dit vormt samen een broze vorm van perfectie. Beide merken geven ook duidelijk aan dat als gevolg van het handgemaakte en natuurlijke karakter van veel producten, er geen twee artikelen identiek zijn. Dit zien ze niet als imperfectie, maar dit draagt bij aan de schoonheid en charme van de producten.

En doordat sommige producten een beetje de 70’s uitstraling heeft, en ze in meerdere aardse retro kleuren te verkrijgen zijn, geeft dit een stoer maar speels effect op tafel. En wat ook nog super handig is, het kan allemaal in de magnetron en vaatwasser. Hoe handig is dat?

Ik heb dit mooie servies gekregen van fonQ. En wat hebben ze hier veel keus, echt super fijn. Want ik hou van vergelijken, setjes maken en dingen combineren. Niet alle mokken,kommen en borden in één kleur, maar juist mixen. Want dit geeft juist het speelse effect.

FonQ maakt het erg aangenaam door de prettige webshop, om eens rustig uit te zoeken wat er te verkrijgen is, want ook de prachtige foto’s bij het servies kan hierbij niet ontbreken. En ik werd hier vooral heel hebberig van.

Kleine espresso kopjes tot grote koffie mokken, of kleine gebaksschoteltjes tot grote dinerborden. Aan elke maat, en elk eet/ drink moment van de dag is gedacht.

Wil je naast het servies, zien wat er allemaal te verkrijgen is van het merk HK Living? Neem dan eens een kijkje op de website van fonQ.

Ben jij ook zo’n fan van dit mooie servies? Momenteel loopt er een winactie om dit prachtige servies te winnen. Zie hiervoor mijn openingspost, óf neem een kijkje op mijn Instagram om te zien hoe je mee kunt doen. De winnaar wordt op Zaterdag 2 December 2017 bekend gemaakt.

Bedankt weer voor het lezen, en hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze prachtige producten. Laat je ook weer een berichtje achter?

Liefs, Joyce