Muziek is iets wat ik elke dag hoor en moét horen. Muziek is iets wat bij mij hoort en bij mijn dag hoort. Een dagje geen muziek kan ik me niet heugen. Het is iets wat bij me hoort, net zoals ik elke dag koffie moet hebben 😉 Ik denk dat ik mezelf én mijn vriend wel kan omschrijven als muziek liefhebbers. Het enige nadeel is dat onze muzieksmaak nogal uit elkaar ligt. Maar daar hebben we nu een ideale oplossing voor..

Muzieksmaak
Zelf ben ik enorm fan van Beyoncé. Mijn vriend luistert liever naar rock muziek, zoals Scorpions, of Toto… Wie kent ze niet 😉 Nadeel van onze verschillende muziek smaken is dat we elkaars muziek niet om aan te horen vinden. Zelf wordt ik altijd helemaal kriegel van die schreeuwende gitaren en rock muziek. En hij vind Beyoncé ( en Jay-Z ) maar rare muziek. Dusja, dit leidt best weleens tot discussies.

Met als gevolg dat niemand van ons het lukt om onze zin door te drijven en altijd iemand met een kop telefoon op het hoofd eindigt haha.. Nu ik dit typ moet ik gewoon alweer lachen om mijn vriend want die wordt écht super chagrijnig als ik hardop Beyoncé aanzet ( en mee ‘ zing ‘ )….

Hoofdtelefoon
Dus een hoofd telefoon is ook echt zo’n ding wat bij ons dagelijks wordt gebruikt. Zelfs als iemand van ons Netflix kijkt, kunnen we de muziek van de ander niet ‘handelen’.. ( Nee zelfs zachtjes niet )… Het komt dus ook bij ons geregeld voor dat er iemand bij ons dus met een hoofd telefoon op zit. Ik luisterend naar Beyoncé, en hij kijkend naar de tv.. Of andersom!

Op een ‘ lazy Sunday ‘ vind ik het ook heerlijk om ’s ochtends rustig wakker te worden met een kop koffie en wat vlogs te kijken. Ook dan pak ik altijd een hoofd telefoon. Rustig wakker worden met je kop koffie, een hoofdtelefoon en een paar vlogs kijken, helemaal prima.


Hoofdtelefoon Regent II
Hoe toevallig én tof is het dat je dan wordt benaderd door een bedrijf uit Zweden genaamd Sudio, met de vraag of ze je een hoofd telefoon mogen toesturen? Ze hebben momenteel een grote campagne lopen en willen wereldwijd meningen horen. Naja, die vraag hoef je mij niet twee keer te stellen. M’n vriend was ook enthousiast want ja, we houden beide van goed geluid bij onze favo muziek. We konden kiezen uit oordopjes of hoofdtelefoons. Oordopjes zijn wij beiden geen fan van, en hoofd telefoons gebruiken we sneller. Ook qua hygiëne en het voordeel is dat wij nu allebei een eigen hoofd telefoon hebben ( ik deze van Sudio natuurlijk haha )…

We kozen voor de witte Regent II hoofdtelefoon. En alleen om te zien is hij al super tof. De hoofdtelefoon is van lichtgewicht ( slechts 177 gram), draadloos en kan 24 uur draadloos afspelen.  Je kunt hem verbinden met je Bluetooth maar ook kun je alsnog via een kabeltje verbinden met je telefoon of muziek speler. Ook zit er een ingebouwde microfoon in, handig voor als je gebeld wordt tijdens het muziek luisteren of wanneer je Siri wil aanspreken om een ander nummer af te spelen. Op de lichtgewicht koptelefoon zit tevens een afstandsbediening met 3 knoppen waardoor je o.a snel kunt switchen tussen muziek, of pauze kunt inlassen, of de volume te regelen. De tonen die worden afgespeeld zijn super mooi. Ik hoor zelfs tonen die ik nog nooit eerder gehoord had bij liedjes, hoe dan?! Dankzij de verwisselbare caps biedt de Sudio Regent het ultieme gevoel van personalisatie. Geniet van draadloze vrijheid, meer dan 24 uur speeltijd en comfortabele, leren oor kussentjes.

Met de huidige campagne van Sudio wordt er ook een zwarte case bijgeleverd. Ideaal om hem veilig op te bergen 🙂 Het voordeel is ook met deze hoofdtelefoon dat deze is in te klappen wat weinig ruimte in beslag neemt. Dit model van Regent is o.a in het zwart en wit te verkrijgen.
Kortingscode
Om jullie kennis te mogen laten maken met dit Zweedse merk, mag ik jullie 15% korting geven op jullie aankoop. Dit kan met kortingscode: joycewiggers15

Conclusie
Wij als muziek fan zijn zeker enthousiast. Enige nadeel vond ik dat het snoer niet súper lang is, ik gok 1 á 1.5 meter maar binnenshuis speel ik toch muziek af via Bluetooth naar m’n hoofd telefoon dus voor mij maakt het niks uit. Tevens wel een perfecte lengte wanneer je bijvoorbeeld op je fiets of tijdens het sporten een hoofd telefoon draagt, dan heb je niet zo’n mega snoer!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce

* ( Deze blog schreef ik in samenwerking met Sudio. Deze blog is geschreven naar eerlijke review, en ik werk alleen samen met merken die bij mij passen. )