Veranderdrang, het was weer zover. De witte ‘ zij muren ‘ in huis vond ik te simpel en te wit. Daarentegen vond ik de grijze zij muren weer te grijs en te hard. Aangezien ik al mooie neutrale tinten had gezien bij Flexa, viel dus ook mijn oog hierop.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig de kleurtesters van Flexa. Deze besteld in de kleuren Sandy Beach, Café Latte en Spiced Honey. Helaas werd er vanuit Flexa een verkeerde kleurtester opgestuurd, i.p.v Spiced Honey werd er een roze tester opgestuurd. Na een kort belletje bleek de fout aan hun kan te liggen, en werd alsnog de juiste nagezonden.
Bij het testen vond ik direct Sandy Beach en Café Latte al erg mooi. Lichte tinten, neutrale kleur en niet te warm. Toch wou ik Spiced Honey nog testen, maar deze viel direct af. Te bruin en te donker voor in mijn interieur.


Hieronder zie je de kleuren. Links: Spiced Honey, Midden: Sandy Beach, Rechts: Café Latte. Onderaan de verkeerd geleverde roze kleur.

Omdat de kleur Sandy Beach mooier uitviel op de witte muur dan de grijze, zou ik de grijze muren een andere tint doen. Ook daar de kleur getest en Café Latte viel dus mooier uit op de grijze muur, dan de witte. Dus hoe handig zijn die testers dan, want ook je ondergrond kan een kleur totaal anders laten uitkomen. En zo kon ik direct testen hoe de kleuren bij mijn industriële behang zou staan.

Hieronder zie je de voor-foto’s. De ene muur is dus wit, de andere grijs.Dus hup het moest direct gebeuren, de verf en alle benodigheden gekocht en beginnen maar…En de kleuren zijn prachtig. Toch vind ik de Sandy Beach nét iets meer mijn voorkeur hebben, omdat deze heel neutraal is, en iets een grijze ondertoon inzit. De Café Latte is warmer, beetje een beige ondertoon zit erdoor.

Zie hieronder het eindresultaat. Ik ben er erg blij mee, het verschil is minimaal en heel subtiel. Maar zoveel beter dan de witte en grijze muur.
Vinden jullie het ook mooi geworden?

Bedankt voor het lezen en tot een volgende keer!

Liefs, X

Joyce

( ** Deze blog is niét gesponsord, maar geschreven als eerlijke review. )