Eindelijk is onze tuin helemaal ‘ af ‘ ! Een jaar geleden hebben we onze tuin een make-over gegeven. We hebben toen de hele tuin op kop gezet, alles aangepakt en het was al een plaatje. Maar één ding ontbrak nog, een tuinset helemaal naar onze wens!

Onze tuin is natuurlijk al prachtig geworden, en ik hou van verschillende zithoekjes in de tuin. Dat was ook duidelijk zichtbaar op onze moodboard. Een loungeset onder de overkapping, aan de zijkant een zitplek in de schaduw, én natuurlijk een plek om te tafelen. Daar hoort dus een goede tuinset bij.

En zo kwam ik in contact met Hartman Outdoor en besloten we een samenwerking aan te gaan. Onze tuin was al zo goed als af, maar inderdaad, een mooie tuinset ontbrak nog. We gingen samen op zoek naar een mooie set, en we wouden het hout uit de tuin terug laten komen in de set, én het moest een stoere set zijn.


Natuurlijk is kiezen dan héél moeilijk want alles wat Hartman heeft is prachtig, maar we gingen voor de tuinset Sophie. We kozen uit de collectie Sophie ook voor de ronde tafel van teak, want ik hou van die gezelligheid om met z’n allen te zitten aan een ronde tafel. 


En wat hou ik daarvan in de zomer, een ontbijtje in de ochtend, lunchen in de zon, achter m’n laptop aan het werk, en natuurlijk op een zwoele zomeravond samen tafelen. Comfort stond daarbij dus ook voorop.

Daarom kozen we voor de Sophie stoelen, de armleuningen zorgen voor meer zitcomfort. Veel kuipstoeltjes hebben dat comfort niet, maar in deze is het heerlijk vertoeven. Het hout van de tafel komt tevens ook terug in het onderstel. Je kunt de stoelen van Sophie zelf samenstellen, in elk gewenste materiaal en kleur.We kozen voor een zwarte zitschaal. In onze tuin komen al veel lichte tinten voor zoals wit, met zwarte accessoires. Daarom vond ik de zwarte zitting stoer staan én dit in combinatie met de zwarte schutting zorgt voor een mooi geheel.

En is het geen plaatje? Onze tuin is nu écht helemaal af!! Een filmpje van het eindresultaat staat onderaan deze blog.


Ik ben er onwijs blij mee, wat maakt dit een verschil. Nu is elk hoekje in de tuin naar wens, helemaal af, en het plaatje klopt gewoon!

En natuurlijk kunnen we meteen volop genieten met dit prachtige weer erbij! Vind jij het ook geen plaatje?

Tevens wil ik Hartman bedanken voor deze geweldige samenwerking!

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer!

Liefs, 

X Joyce