Via Instagram kwam ik terecht op de pagina van Marleen. Prachtige flessen van olijfolie en handzeep. Al gauw kwamen we aan de praat over haar producten en over de naam van haar webshop: Wellmark.
Zelf kook ik bijna dagelijks met olijfolie dus van mij mag de fles op het aanrecht blijven staan. Maar de standaard olijfolie fles uit de supermarkt, berg ik het liefst zo snel mogelijk op. Oogt altijd zo goedkoop zo’n plastic fles waarop met koeienletters OLIJFOLIE op staat geschreven. En vaak is bij mij ook het labeltje helemaal doorweekt door de vettige olie.

Mijn oog viel dus gelijk op de mooie flessen van Wellmark. Een glazen bewerkte fles, die je ook in het zicht wil hebben. Marleen wil vooral producten maken die kunnen worden hergebruikt of bijgevuld kunnen worden. De heerlijke extra vergine olijfolie komt uit Italië. Deze is van topkwaliteit en wordt ook geleverd aan sterren restaurants. En wanneer de fles leeg is, kun je hem navullen of hergebruiken om bijvoorbeeld te gebruiken als een mooie vaas.

Ook maakt ze zeeppompjes. De bruine zeepfles staat ook mooi op mijn aanrecht, en deze zie je tegenwoordig ook steeds meer. Meestal zie je ze van plastic, maar Marleen maakt ze van glas. Met op het glas een tijdloze en stoer labeltje. Op mijn fles staat ‘soap’, maar je kunt het label ook naar wens laten bedrukken met een leuke tekst. Of om te geven aan iemand anders met een persoonlijke boodschap.

Marleen maakt ook zakelijke geschenken. Deze pakt ze zelf leuk in. Zo kun je bijvoorbeeld een pakketje maken met haar olijfolie, balsamico azijn, een accacia houten plank en een weckpot cantuccini.

En waar staat Wellmark voor? Het betekend: “Well’, voor jou en je omgeving.

Neem gerust eens een kijkje op de website en maak kennis met dit mooie merk en de mooie producten!