Ik mocht in samenwerking met het merk DesenioĀ prachtige posters uitzoeken van hun website. Al heel lang weet ik wat ik wel mooi vind aan de muur en wat totaal niet. Portretten aan de muur, of een poster waar je oog naar toe wordt getrokken doordat de poster letterlijk en figuurlijk van de muur afspat. Dat had ik dus met deze posters.

Aangezien vaak juist deze posters lastig te verkrijgen zijn, dacht ik van ‘dat kies ik wel even’. Nou, niet dus. Op de website van Desenio staan tientallen van dit soort posters, dus wat was dit moeilijk. Dus het werd een kwestie van alles in de winkelmand zetten en daaruit gaan selecteren wat wel of niet door mocht. Ik dacht dat alleen met kleding kon en je zo setjes ging maken in een winkelwagentje, maar met posters kan het dus ook šŸ˜‰

Uiteindelijk koos ik voor een poster met kleur, en een zwart wit poster.
De poster met kleur is de Hero-poster.Ā (rechts op de foto). Mooie kleuren, een statement en een eyecather op de muur. Haarscherpe kwaliteit, en ik mocht er een lijst bij zoeken. Ik koos voor zwart zodat dit nog meer zou opvallen aan de muur.

De andere poster is een zwart wit foto, waarin je een vrouw in zonlicht ziet staan, vandaar de naam van de poster ‘In the sunlight’.Ā Door de lichte tinten wordt de poster niet te hard aan de muur maar oogt het toch nog subtiel. Ook hierbij koos ik voor een zwart frame om de poster in op te hangen.

En wat staat het mooi aan de muur. Ik ben helemaal verliefd erop en krijg veel complimentjes hierover. En wat vindt jij?

Daarom mag ik aan jullie een kortingscode weggeven. Deze is geldig van 12 t/m 14 December 2017 op hun website www.desenio.nl. Met de code ‘JOYCE‘ krijg je alleen op deze 3 dagen 25% korting op een poster. ( Niet geldig op handpicked/collaboration posters en frames).

Wil je nog meer inspiratie of ideeƫn voor je posters? Volg Desenio dan op Instagram!