Staal; een materiaal wat ik altijd mooi vindt, en ook mooi blijf vinden. En vooral als het om tafel onderstellen gaat. Het past natuurlijk perfect in een stoer en industrieel interieur, maar ook in een interieur waarbij zachte kleuren en tinten worden gebruikt. Ik laat jullie daarom graag kennis maken met het merk Nordstahl, die gespecialiseerd is in onderstellen van staal.

Weken terug had ik natuurlijk nog in huis alles in groen en in een urban jungle thema. Maar nu ik weer helemaal in de witte en neutrale tinten zit, hou ik er alsnog van dat mijn huis stoerheid uitstraalt.

Met deze prachtige, stoere tafelonderstel van Nordstahl blijft het super stoer. De combinatie van witte stoelen én zwarte stoelen gecombineerd met het onderstel geeft een mooi geheel. En juist dat tikkeltje zwart in huis zorgt ervoor dat niet alles te witjes en te ‘lief’ wordt qua kleurenpalet.


Het onderstel bevat een staalkleurige poedercoating welke te omschrijven is als een staalblauwe kleur. Dankzij deze poedercoating zijn de producten beschermd tegen roesten en zullen de producten niet afgeven op je kleding. Wel zo handig aangezien wij dagelijks aan onze eettafel zitten.


Het model van dit onderstel is de U-Leg. Je hebt dit model in 2 soorten, deze wie ik heb is de dunnere variant. Maar je hebt ook nog de U-Leg Heavy, hiervan zijn de poten dikker. Door dit model oogt het open, ruimtelijk en modern. Wil je alle soorten modellen zien betreft de tafelonderstellen? Kijk dan hier!


Nordstahl maakt naast tafelonderstellen ook onderstellen voor onder banken en salontafels. Ze produceren ook kastframes, én ze hebben diverse stalen accessoires in hun assortiment zitten. In hun collectie zit dus voor ieder wat wils tussen.

En is het geen plaatje? Het oogt nog steeds ruimtelijk en super stoer, ondanks de witte tinten gecombineerd met hout. De levering was super snel, en zelfs het monteren was een eitje! Ook jij kunt dit dus 🙂Bedankt voor het lezen, en ik hoor graag wat je van het eindresultaat vindt!

Liefs,
X Joyce

( ** Deze blog is in samenwerking met Nordstahl. Voor meer informatie ga naar hun website of Instagram pagina).