Stickers van Wallart die je over je tegels kunt plakken? Ideaal leek me dat.. Wij hebben in ons huidige huis namelijk de badkamer en het toilet nog niet aangepakt ( staat wel hóóg op m’n wensenlijstje). Dus wanneer ik iets kan opfleuren door een kleine verandering, count me in.

Dit kan dus met de stickers van Wallart.nl Via hun website kreeg ik volop keuze te zien uit tegelstickers. Mijn keuze was om de wc op te pimpen hiermee. Ik hou van die vintage tegeltjes, dus hoe ideaal als dit in stickers te verkrijgen is. Mijn oog viel op de Tegelstickers Patchwork Beton. Ze zijn er in meerdere maten te verkrijgen, en de maat die ik koos was 20x20cm.

Maar hoe breng je dit aan op je muur?
Zorg er eerst voor dat je de muur/tegel schoon hebt gemaakt en ook ontvet. ( Hieronder de ‘before’ foto).

Je krijgt de stickers als één groot stickervel aangeleverd, dus ik heb ze 1 voor 1 eruit geknipt.

Tip: Als je ze eruit hebt geknipt, plak met een plakbandje op de achterkant je sticker alvast op de muur. Ik heb zo nog een paar keer van plek gewisseld. Plak je direct al je sticker, kun je het lastig weer wijzigen van plek.

Vervolgens als je de juiste plek hebt gekozen, haal dan het kleef folie eraf en breng je sticker aan.
Druk het voorzichtig op de juiste plek en begin in een hoekje. Langzaam breng je de rest aan druk je meteen alle luchtbelletjes er onder vandaan. Alsof je aan het behangen bent.

Zit het erop? Druk nog even de luchtbelletjes naar buiten en klaar is kees!Een kleine aanpassing, zo simpel, en geeft een heel ander effect. Ik ben er blij mee.

Of je kunt het ook aanbrengen op je saaie keukenwand:

Naast stickers kun je ook prachtige posters verkrijgen bij Wallart. Ook super leuk en helemaal mijn smaak. Uiteraad kun je deze ook vinden op hun Instagram en/of website.

En ik mag je in samenwerking met Wallart.nl het HELE JAAR 2018 een kortingscode van 15% geven op hun website. Gebruik de code: wallart84 om gebruik te maken hiervan!

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce

( Deze blog is in samenwerking met wallart.nl)