‘Klein woongeluk’ is een term die je heel veel hoort de laatste tijd. Voor mij zit dat hem echt in de ‘kleine prijsjes’. Ik kan zo intens genieten van een geweldige deal. Mijn huis is echt een balans tussen oud en nieuw. Regelmatig zit ik lekker te scrollen op Marktplaats en ga ik kringloop winkels af op zoek naar nieuwe pareltjes. Je vindt er hele bijzondere items die je huis uniek maken en de prijzen vind ik fantastisch.

Als een soort hebberige hyena stap ik een kringloopwinkel binnen. Tja, dan is het gewoon een sport om zo veel mogelijk toffe items te scoren voor zo min mogelijk geld. Hoe vaak ik mezelf ‘oh, wat leuk’ hoor zeggen is niet meer op een hand te tellen. Ook dingen waar ik normaal gesproken eerst over zou twijfelen neem ik mee, want het kost toch maar een euro. Als ik eenmaal in mijn element ben, ga ik helemaal los. Ik heb een zwak voor glaswerk en kaarsenhoudertjes. En dan vooral van die ouderwetse kandelaars, die voegen echt karakter toe aan je huis vind ik. Je wilt niet weten hoeveel glazen potten, vazen en kaarsenhoudertjes ik in anderhalf jaar tijd al heb verzameld. Mijn vriend verklaart me voor gek. Maar je kunt nooit genoeg kaarsjes branden. Met een glimlach reken ik af en onderweg naar huis bedenk ik al waar ik alles neer wil zetten. Een klein beetje smetvrees heb ik wel, dus eerst gaat alles grondig door het sop heen. Alles schoon? Dan kan het feest beginnen!

Leuke items, een voldaan gevoel, een leuke middag en maar 6 euro armer. Dat is klein woongeluk met veel plezier. Wat betekent klein woongeluk voor jou?

Liefs,
Lynn  (@Stylynnterior)

Wil jij meer zien van Lynn? Klik hier om naar haar Instagram te gaan.

Foto’s: © Stylynnterior