Ohjee, het is weer zover.. De lente is begonnen, de zon begint te schijnen en ik krijg weer verander drang om terug te gaan naar wit. Jep, that’s me.. Het zal ook eens een tijdje hetzelfde blijven..

Voor de mensen die me lang genoeg volgen, weten dat ik ooit begonnen ben met een wit interieur. Wit gecombineerd met lichtgrijs, lichte hout tinten, paar zwarte items en dat was het. Heel minimalistisch, steriel en ook wel kaal… Want nu ik foto’s terug zie en het bij anderen zie denk ik wauw, het had wel wat…

Zie hieronder hoe het vroeger was:

 


Maar waarom ging ik naar groen?
Ja, goeie vraag… Misschien om meer kleur te krijgen, meer sfeer? Ik weet het niet.. Gek he?! Hebben jullie dat nooit dat je een paar maanden dit mooi vind, en dan paar maanden er alweer op uitgekeken bent? Of ben ik nu de enigste? 😉 (Waarschijnlijk niet)..

En nog steeds vind ik groen mooi, zwart, industrieel.. Maar misschien toch nét niet in mijn huis. Ik kan het bij anderen super mooi vinden… Maar ik woon natuurlijk niet heel groot. Ik volg veel grote industriële huizen met veel plezier, maar in een grote ruimte lijkt het natuurlijk anders dan bij mij in huis. En misschien is dat ook wel mijn valkuil.

En waarom dan zwart?
Ook dát is een goeie vraag.. Misschien omdat ik zo’n intens zwarte muur gewaagd maar stoer vond? Gewaagd was het zeker de overgang van wit naar zwart. Heb er geen moment spijt van gehad maar of het zo blijft? Denk ik niet.. Want ik hou weer niet van zwart en wit samen. Een paar zwarte accessoires vind ik mooi, maar niet m’n huidige zwarte muur in combi met een wit interieur. Dusja.. Wat gaan we eens met die muur doen? Don’t worry, ideëen genoeg!

Styling
Al zou ik wel als ik weer terug ga naar wit het anders stylen, ik had destijds een grote lompe salontafel met daarop 10 waxinelicht houders. Ik kies tegenwoordig liever voor 1 groot item, dan tig kleine frummeltjes op tafel.. Dus meer witte, grijze kussens..Plaids, schapenvachtjes. M’n poef van Fatboy, licht houten tafeltjes, en dan moet het weer goed komen (denk ik)…

En m’n planten? Ja die krijgen natuurlijk alsnog een mooi plekje. Wel op een andere manier, en misschien gaat er nu met de voorjaar in aantocht ook wat naar buiten.. Maar het thema ‘urbanjungle’ zal iets minder gaan worden in huis.

Benieuwd hoe het gaat worden? Hou dan m’n Instagram in de gaten. Hier zal alles te zien en te volgen zijn..

Bedankt voor het lezen, en laat me gerust hieronder weten waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Liefs,
X Joyce