14 Februari, een dag waarop we toch (stiekem) allemaal wel hopen op een klein cadeautje. Van je geliefde, van een geheime liefde, stille aanbieder of om gewoon aan elkaar de liefde te verklaren.

Ik hou ook van Valentijn, en natuurlijk van m’n lieve vriendje 🙂 Ook al geef ik elk jaar hintjes dat het weer bijna die ene dag is, we geven elkaar liever het hele jaar door kleine cadeautjes of verassen elkaar dan.

Maar ondanks dat we elk jaar afspreken om niets voor elkaar te kopen, vind ik kleine versieringen die met Valentijn te maken hebben wel weer super leuk. Daarom speciaal voor jou de leukste en liefste valentijnsdecoratie op een rij.

Waaiers
Hang bijvoorbeeld deze leuke waaiers op wanneer je geliefde thuis komt. Gewoon in de woonkamer, je keuken, je slaapkamer… Al plof je met z’n tweëen op de bank, dit maakt je Valentijnsavondje nét wat gezelliger. Want zeg nou zelf, dit is toch super leuk thuiskomen?

Tafelversiering
Of ga je ’s avonds toch iets uitgebreider koken, en ben je van plan uren in de keuken te staan. Maak het dan af door ook je tafelversiering een Valentijns tintje te geven. Dit kan met deze leuke bordjes, bekers en servetten van Partydeco.

Liefde gaat door de maag
Kies jij ervoor om toch liever uren in de keuken te staan om heerlijke cupcakes te maken in zijn/haar favoriete smaak? Decoreer ze met deze leuke cupcake kit.  Want hoe leuk is het om een hapje hieruit te nemen?

Óf decoreer je zelf gebakken liefdes taart met een deze leuke taart toppers. En mocht je geen keukenwonder zijn en mislukt je lekkerij, deze decoratie maakt een hoop goed.Want hoe leuk is het om thuis te komen en de tafel is zo gedekt? Aanschuiven maar!!

Mocht je geïnspireerd zijn, wanneer je vóór 22:00 besteld bij Partydeco, heb je het morgen nog in huis. Nog nét op tijd voor Valentijn. ( Bestellingen die Partydeco voor 22:00 uur ontvangen, worden de volgende dag al bezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden geplaatst, ontvang je de dinsdag daarop.)

En misschien een tip, mocht je geliefde nog geen idee hebben wat hij/zij je moet geven, misschien is deze blog al een leuke inspiratie daarvoor! 😉
( De meeste mensen hebben aan hintjes genoeg toch)….

Geniet van je Valentijnsdag en maak er een mooie liefdevolle dag van!

Liefs,
Joyce

( Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Partydeco.nl )