Via Instagram kwam ik in contact met Ellen van de webshop Knap Goed. Ik volgde haar al omdat ik haar vintage artikelen uit haar shop super mooi vind. We raakten aan de praat over deze touwlamp.
Ik zoek namelijk al een tijdje een touwlamp, maar eentje waar een stekker aanzit. Niemand heeft die bijna, maar ze zijn wel te vinden in de webshop van Ellen. En aangezien ik zelf met verlichting werk, was dit een mooie combinatie.

Ellen is net als mij gek op interieur en wonen en is hierdoor haar eigen webshop ‘Knap Goed‘ begonnen. Ze houdt net als mij van vintage items, en die zijn vaak lastig te vinden. Tot ik haar shop tegen kwam. Want naast vintage items staat ook duurzaamheid bij haar voorop. Met haar webshop wil ze laten zien dat vintage, duurzaamheid en hip goed samen gaan. En het is ook nog eens betaalbaar.Knap Goed heeft niet alleen hele toffe vintage items, maar verkoopt ook mooie nieuwe duurzame producten.

Ik merkte de duurzaamheid meteen toen ik haar pakketje binnen kreeg. De doos was hergebruikt, hij zag er niet nieuw uit maar gebruikt maar kon prima nog mee voor een 2e ronde, een leuk idee om zo verzend doosjes nogmaals te (her)gebruiken.

De touwlamp zat mooi ingepakt en hangt nu op een mooi plekje in huis. Wat ik zelf een voordeel van een stekker vindt, is dat ik hem nu telkens ergens anders kan neer hangen. Er zijn ook optie’s dat je ze direct op een lichtpunt aansluit, maar ik wil juist graag verplaatsen en kunnen veranderen. Dus dan is een stekker ideaal om te verplaatsen.


Het touw is mooi robuust en ongeveer 1.5 meter lang. Stekker erin, een mooie vintage lamp erin en het is al klaar. Ik krijg al veel reacties hierop wanneer mensen langs komen, het is net even anders.


Ik vond dat de lamp die ik erin draai, naast een vintage look ook gezien mocht worden. Dus koos ik voor een Osram Vintage LEDlamp. Een grote LEDlamp, die erg warm licht geeft door het glas dat een goudkleur heeft. Geen kil licht dus, wat veel mensen denken bij LED.

Hij hangt in de woonkamer aan de muur, of soms over de lockerkast, net waar ik die dag zin in heb. Vinden jullie het ook niet een stoer woon item?

Mochten jullie Ellen nog niet kennen, neem eens een kijkje op haar Instagram, of kijk gerust eens in haar webshop.

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer!

Liefs, X Joyce